Kontakt

Address​e

STRANDVEIEN 8 B, 1366 LYSAKER,
2. ETG. (m/heis, felles venterom med Lysakerklinikken / Senter for livsstilmedisin)

Offentlig transport stopper rett utenfor, ellers parkering mot avgift på anvist plass.

E-POST

MADS@LYSAKEROSTEOPATIOGHELSE.NO

CATHARINA@LYSAKEROSTEOPATIOGHELSE.NO

TELEFON

Mads Ottesen Kjær, mobil 900 80 199

Catharina Nerland, mobil 476 38 045

OM OSTEOPATENE

MADS OTTESEN KJÆR, OSTEOPAT D.O MNOF

Jeg er eier og daglig leder av Lysaker Osteopati Og Helse.

Jeg er utdannet Osteopat MNOF ved Høyskolen Kristiania, bestående av en bachelor og en ettårig videreutdanning. Jeg er også utdannet personlig trener ved Active Education.

Hos meg står pasienten alltid i fokus, og sammen finner vi sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Som osteopater må vi ha en helhetlig forståelse av dine smerter og plager for å bidra til bedring. Jeg bruker derfor god tid til deg og din helse – med hendene som en viktig del av behandlingen. 

Ta gjerne kontakt med meg på telefon 900 80 199 eller e-post mads@lysakerosteopatioghelse.no.

 

CATHARINA NERLAND, OSTEOPAT D.O MNOF

Catharina er utdannet Osteopat MNOF ved Høyskolen Kristiania, bestående av en bachelor og en ettårig videreutdannelse. Hun er daglig leder for helsekostforretningen Sunkost på Gunerius, og har fra tidligere blant annet utdannelse innen kostholdsrådgivning fra Axelsons Body Work School, og personlig trener fra Active Education. Hun er selv aktiv med klatring og styrketrening, og har god kjennskap til hva bevegelse og et næringsrikt kosthold kan ha å si for kroppen. 
 
Hun er genuint interessert i menneskekroppen og hvordan den responderer i ulike situasjoner, og som osteopat har hun opparbeidet seg en god forståelse for sammenhengene i kroppen. Hos Catharina er du som pasient alltid i fokus, og hun ønsker å ta hensyn til og finne sammenhengen mellom din hverdag, din kropp og dine utfordringer.
 
Ta gjerne kontakt på telefon 476 38 045 eller e-post catharina@lysakerosteopatioghelse.no.

Lysaker Osteopati og Helse er medlem av Norsk Osteopatforbund.